Psychomotorisch therapeut (zwangerschapsvervanging)


Ben jij een enthousiaste psychomotorisch therapeut die passie heeft voor de ouderenzorg? Als psychomotorisch therapeut bij Attent Zorg en Behandeling werk je binnen de geriatrische revalidatiezorg en gerontopsychiatrie en zorg jij er samen met andere behandelaars voor dat cliënten en bewoners de juiste begeleiding en behandeling krijgen. Past dit bij jou? Dan komen we graag met jou in contact!

Wie zijn wij?
Attent Zorg en Behandeling is een ouderenzorgorganisatie in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Hier bieden wij zorg en ondersteuning aan ouderen op één van onze elf woonzorglocaties of bij iemand thuis. Samen met onze ruim 1.400 medewerkers en 500 vrijwilligers lever je een bijdrage aan het zoveel mogelijk bieden van persoonsgerichte zorg, zodat cliënten zich gezien en gehoord voelen in een vertrouwde gastvrije omgeving. Want dat is waar iedereen bij ons op kan rekenen, ook jij als collega.

Hier ga je werken
Als psychomotorisch therapeut ben jij onderdeel van een team van vaktherapeuten en ga je aan de slag binnen de behandeldienst van Attent Zorg en Behandeling. Deze dienst bestaat o.a. uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, geestelijk verzorgers en beweegcoaches. Behandeling vindt plaats in nauw overleg met andere behandelaars, specialisten, artsen en de verpleegkundigen van de desbetreffende afdeling.

Dit ga je doen
Als psychomotorisch therapeut bij Attent Zorg en Behandeling behandel je cliënten met een psychische, psychosociale of psychiatrische hulpvraag binnen de gerontopsychiatrie en de geriatrische revalidatiezorg. Veel voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van spanning, stemming, val(angst) of bewegingsangst, lichaamssignalen en grenzen. Jij draagt bij aan het welbevinden van de cliënt door op onderzoek te gaan naar de mogelijke aard van de problematiek en kijkt daarbij specifiek naar bewegingsgedrag in combinatie met ziektebeeld en omgevingsfactoren. Je behandeling is gericht op het vergroten van zelfstandigheid en zelfredzaamheid om zo bij te dragen aan verbetering of behoud van kwaliteit van leven. De eigen regie van de cliënt is hierbij het uitgangspunt.

Je werkt op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde. Aan de hand van de hulpvraag, intake en psychomotorische observatie, stel je een behandelplan op en voer je de behandeling uit. Als psychomotorisch therapeut ben je vakinhoudelijk verantwoordelijk voor de therapie. Je rapporteert over de voortgang en evalueert de resultaten zowel schriftelijk (in het digitale cliëntendossier) als mondeling met de betrokken partijen. De behandelingen vinden zowel individueel als in groepsverband plaats.

Dit ben jij
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige psychomotorisch therapeut die beschikt over voldoende daadkracht en creativiteit. Als psychomotorisch therapeut heb je veel contact met anderen, waardoor het belangrijk is dat jij goed kan luisteren, je in kan leven in anderen en je goed weet uit te drukken. Daarnaast ben je flexibel en weet je anderen in beweging te zetten. Als persoon ben jij Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel (GRIP, de kernwaarden van Attent).

Daarnaast:
  • beschik jij over een afgeronde hbo-opleiding psychomotorische therapie en bewegingsagogie
  • heb je affiniteit met de ouderenzorg (m.n. gerontopsychiatrie en geriatrische revalidatiezorg)
  • ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • kun jij zowel bewegingsgerichte als meer lichaamsgerichte werkvormen inzetten

Dit bieden wij
Bij Attent Zorg en Behandeling kun je hierop rekenen:
  • een functie als psychomotorisch therapeut voor 3-24 uur per week;
  • een brutosalaris conform de cao VVT (FWG 55);
  • een contract voor de duur van de zwangerschapsvervanging (18 februari tot 31 juni 2022).
Jouw sollicitatieprocedure
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief via onderstaande sollicitatieknop. Na ontvangst van jouw sollicitatie hoor je zo snel mogelijk of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek.
Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Vragen over deze vacature
Gerda Brink-Graber, manager behandeling en begeleiding, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is te bereiken op 06 82 67 37 13. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiter Noëlle Giesen, via 06 82 73 09 99.
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Standplaats: In overleg
Uren per week: 16 tot 24 uur per week
Opleidingsniveau: HBO
Salarisschaal: Schaal 55 - min. € 2.700 max. € 4.286
Deadline:
Powered by Emply