Wil je aan de slag als vrijwilliger?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vacatures:

Gezelschapsdame of -heer
Als gezelschapsdame of -heer maak je een gezellig praatje, bezoek je eenzame ouderen of maak je samen een wandeling (al dan niet in een rolstoel). De minimale tijdsinvestering is één uur per week.

Samen fietsen
De duofiets biedt plaats aan twee personen die naast elkaar op de fiets kunnen zitten. Als begeleider stuur je en bepaal je de snelheid door middel van trapondersteuning, aangedreven door een hendel aan het stuur. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met een cliënt op pad te gaan met deze duofiets!
Dag en tijd zijn in overleg te bepalen.

Wandelen
Wij vragen enthousiaste vrijwilligers om samen met cliënten te gaan wandelen, al dan niet met een rolstoel.
Dag en tijd zijn in overleg te bepalen.

Ondersteunen bij huiskameractiviteiten
De huiskamer is er voor (dementerende) cliënten die gebaat zijn bij dagstructuur. Cliënten brengen de dag samen door, drinken koffie, eten gezamenlijk, maken een praatje, doen spelletjes of lezen met elkaar de krant. De groep wordt de hele dag begeleid door een medewerker. Wij zoeken vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij de maaltijdmomenten of tijdens een activiteit.
Dag en tijd zijn in overleg te bepalen.

Ontbijtbegeleiding 
Op de meeste locaties wordt er elke ochtend in de huiskamer gezamenlijk ontbeten. Om deze (dementerende) ouderen net dat beetje extra aandacht te geven zoeken we een vrijwilliger die één of meerdere dagen tijdens het ontbijt wil begeleiden als gastvrouw of gastheer.
Dag in overleg; tijd van 8.30 tot 10.00 uur (langer is ook mogelijk).

Koffie schenken
Wij zoeken een vrijwilliger die kan ondersteunen bij het schenken en uitdelen van koffie en thee aan de cliënten. 
Dag en tijd: dagelijks vanaf 10.00 uur en in de avond rond 18.30 uur.

Begeleiden in de palliatieve zorg
Ondersteunende werkzaamheden en individuele begeleiding van cliënten in hun laatste levensfase. Voordat je als vrijwilliger binnen de palliatieve zorg kunt werken word je na een oriënterend gesprek enige tijd meegenomen op de desbetreffende afdeling door een ervaren vrijwilliger. 
Dag en tijd in overleg. Locatie: Regina Pacis Arnhem

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou als vrijwilliger? Neem voor meer informatie contact op met de coördinator vrijwilligerswerk via 06 22 87 24 55 of vrijwilligerswerk@attentzorgenbehandeling.nl

Neem voor meer informatie over Attent een kijkje op onze website www.attentzorgenbehandeling.nl

Powered by Emply