Jouw mogelijkheden als BBL-leerling of stagiair

Leer jij het makkelijkst in de praktijk, waardoor je jouw opgedane theoretische kennis gelijk kan oefenen en toepassen? Dan ben je bij ons op de juiste plek voor een leerwerktraject tot verpleegkundige (niveau 4) of verzorgende IG (niveau 3).

Naast verzorgende IG en verpleegkundige bieden wij ook andere BBL-trajecten aan, namelijk verzorgende IG/ maatschappelijke zorg (niveau 3) en medewerker facilitair (niveau 1). Mocht je na jouw opleiding de smaak te pakken hebben gekregen, dan zijn er diverse loopbaanmogelijkheden beschikbaar. Daarbij kan je denken aan de opleidingen HBO-V en de opleiding tot verpleegkundig specialist.

Volg jij een (zorg)opleiding en ben jij op het punt in jouw studie aangekomen dat je stage kan gaan lopen? Dan ben je bij ons van harte welkom om de ouderenzorg te ervaren en je opgedane kennis te vertalen naar de praktijksituatie. Naast de diverse stageplekken voor de zorg zijn er ook mogelijkheden voor studenten met een opleiding in een andere richting. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek ze hieronder! 

De combinatie van werken en leren vind ik prettig. Het is daarnaast fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander, zeker als het gaat om kwetsbare ouderen. 
Janneke Helling
BBL-leerling Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg

BBL-traject verzorgende IG

BBL-opleiding tot verzorgende IG of verzorgende IG/ maatschappelijke zorg

BBL-traject verpleegkundige

BBL-opleiding tot verpleegkundige niveau 4

Stage en onderzoek (BOL en voltijd)

Door een stageplek ervaar je hoe het werk er in de praktijk echt aan toegaat en ontdek je of het werk bij je past

Powered by Emply