Werken en leren

Erkend leerbedrijf

Attent is een door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je als leerling een goede en veilige werkplek krijgt die aansluit bij je MBO-opleiding. Een plek waar een ervaren collega jou niet alleen begeleidt bij het uitvoeren van opdrachten, maar ook in het leerproces.

Bij Attent kun je de volgende BBL-trajecten volgen:

  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg niveau 3
  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg/MZ 3
  • (Verkorte) verpleegkundige niveau 4 (voor interne medewerkers)

Wij leiden op tot MBO Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG). Dit doen we samen met het Rijn IJssel College in Arnhem. Afhankelijk van diploma´s en eerder verworven competenties volg je een maatwerktraject en kan de duur van de opleiding variëren van 1 tot 2,5 jaar. Je bent toelaatbaar als je minimaal beschikt over een diploma VMBO kaderberoepsgerichte leerweg of een diploma Helpende.

We leiden ook zij-instromers op die een carrièreswitch hebben gemaakt. Dit doen wij in samenspraak met het Astrum College in Velp. Dit is een verkorte gecombineerde opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) /Medewerker Maatschappelijke Zorg (MZ) niveau 3.

BBL-leerwerkplekken worden, net als andere vacatures, bekend gemaakt op onze website. Klik hier om direct naar de vacatures te gaan.

Vervolgopleidingen

Interne medewerkers bieden wij onder andere de volgende opleidingsmogelijkheden:

  • Verpleegkunde MBO-4
  • HBO-V
  • Gespecialiseerde verpleegkundige opleidingen

Wil je nadere informatie over opleiden en leren neem dan contact op met de back office Opleidingen van Attent Zorg en Behandeling via telefoonnummer 088 - 990 33 82 of via opleidingen@attentzorgenbehandeling.nl.

Powered by Emply