Arbeidsvoorwaarden BBL-leerling verpleegkundige

We snappen heel goed dat je benieuwd bent naar wat je gaat verdienen tijdens de periode dat je het BBL-traject bij ons volgt. Als gediplomeerd verzorgende IG ben jij ingeschaald in FWG 35 van de cao VVT. Om te voorkomen dat je er qua salaris op achteruit gaat tijdens je opleiding, volgen wij jouw huidige inschaling. Tijdens een studievoorwaardengesprek krijg je inzicht in het totale pakket aan (arbeids)voorwaarden.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris bieden wij ook andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, het fietsplan en een onregelmatigheidstoeslag die je maandelijks krijgt voor het werken van onregelmatige diensten. Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Niet te vergeten dat je het schoolgeld van minimaal €600,- per jaar en het boekengeld van ongeveer €600,- ook helemaal vergoed krijgt. 

cao VVT 

Ben je benieuwd naar andere afspraken over loon, toeslagen, overwerk, vakantie of pensioen? Wij werken volgens de cao VVT (cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg). Je kunt hier een kijkje nemen in de cao. 

Powered by Emply