Blog BBL-traject verpleegkundige

Benieuwd naar ervaringen van leerlingen die zijn gestart met het BBL-traject? Op deze pagina lees je ze! Kom erachter hoe het er nou echt aan toegaat op de werkvloer en wat je kan verwachten tijdens je studie. En dan bedoelen we alleen de eerlijke verhalen. Want wij vinden het belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van het complete plaatje.

Onder aanmoediging van mijn collega’s en in overleg met mijn zorgmanager heb ik intern de sollicitatieprocedure voor BBL-verpleegkundige met succes doorlopen en kreeg ik groen licht om de opleiding te gaan volgen.
Alicia Verlinden
BBL-leerling verpleegkundige
Lees hier het verhaal van Alicia
Op dit moment volg ik mijn BBL-traject in de thuiszorg. Ik vind het bijzonder en leuk om bij mensen thuis de zorg te kunnen leveren. In de thuiszorg werk je gebroken diensten, waardoor ik mijn tijd makkelijk kan indelen en het mogelijk is om tussendoor aan mijn schoolopdrachten te werken.
Laura van Megen
BBL-leerling verpleegkundige
Lees hier het verhaal van Laura
Enorm spannend vond ik het, om na al die jaren weer terug te gaan naar school. Eerlijk gezegd zag ik daar ook wel een beetje tegenop. Gelukkig kreeg ik vanuit school, mijn klasgenoten en op de werkvloer voldoende hulp om het schoolleven weer op te pakken. 
Marloes Geurts
BBL-leerling verpleegkundige
Lees hier het verhaal van Marloes
Powered by Emply