Salaris en arbeidsvoorwaarden BBL-traject

We snappen heel goed dat je benieuwd bent naar wat je gaat verdienen tijdens de periode dat je het BBL-traject bij ons volgt. Om jou hiervan een inzicht te geven delen we graag een overzicht van wat jij ongeveer gaat verdienen als BBL-student. Tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek wordt definitief bepaald wat je zal gaan verdienen, op basis van de actuele CAO VVT. 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris bieden wij ook andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, het fietsplan en een onregelmatigheidstoeslag die je maandelijks krijgt voor het werken van onregelmatige diensten. Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Niet te vergeten dat je het schoolgeld van minimaal €600,- per jaar en het boekengeld van ongeveer €800,- ook helemaal vergoed krijgt. 

CAO VVT 

Ben je benieuwd naar andere afspraken over loon, toeslagen, overwerk, vakantie of pensioen? Wij werken volgens de CAO VVT (CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg). Je kunt hier een kijkje nemen in de CAO. 

Wat ga je verdienen?

In onderstaand overzicht geven we je inzicht in wat jij ongeveer gaat verdienen als leerling Verzorgende IG en wat jij gaat verdienen als je gediplomeerd bent. Deze bedragen behoren bij de CAO VVT van 2019 - 2021. Mocht je al in het bezit zijn van een afgeronde MBO niveau 3 opleiding en daaraan gerelateerde werkervaring hebben, dan kan je mogelijk voor het BBL-traject Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg in aanmerking komen. We kijken op basis van je eerdere werkervaring naar een passend salaris. Nadat je het BBL-traject hebt afgerond word je ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.

Powered by Emply