Solliciteren

Ben je na het zien van alle informatie over het BBL-traject enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dat kan! Binnen onze zorgorganisatie vinden wij het belangrijk om persoonsgerichte zorg te verlenen, maar daarnaast willen wij ook persoonsgericht omgaan met onze (toekomstige) collega's. Daarom laten wij jou graag zelf kiezen hoe jij solliciteert. Zo kun jij kiezen wat het beste bij jou past:

  • CV + motivatiebrief: via een brief laat jij ons weten wie jij bent en waarom jij voor het BBL-traject wilt gaan.
     
  • CV + motivatievideo: je maakt een video van maximaal twee minuten waarin wij jou leren kennen en waarin wij achter jouw motivatie komen.
     
  • CV + sollicitatieformulier: door het beantwoorden van een aantal vragen laat jij zien hoe je over situaties denkt en krijg je aan de hand van een aantal praktijkcasussen alvast een beeld van de functie en welke kwaliteiten jij daarvoor gaat inzetten. 
     
  • CV + koffiemoment: tijdens een koffiemoment leren wij jou kennen en jij ons. Natuurlijk is er de mogelijkheid om verdiepende vragen te stellen aan de hand van jouw beeld die jij al hebt gevormd. Na dit koffiemoment komen wij er samen achter of je op sollicitatiegesprek kan komen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag en dinsdagmiddag. Het koffiemoment vindt plaats op maandag van 11:00 tot 12:30 uur.

LET OP: de vacature sluit op zondag 20 juni 2021. Dit betekent dat er alleen nog in juni sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Mocht je kiezen om te solliciteren middels een koffiemoment, dan kan dit alleen t/m 10 juni. Je wordt dan uitgenodigd voor het koffiemoment op 14 juni. 

Sollicitatieopties

Kies één van de volgende opties om te solliciteren

Powered by Emply