Stage

Een stageplek bij Attent geeft je een goede gelegenheid om te ervaren hoe het echte werk eruit ziet. Je ontdekt of het werk bij je past en of jij wellicht in de toekomst ook bij de ouderenzorg past. Voor de cliënten en medewerkers is het ook goed dat je er bent: je brengt nieuwe energie in huis met nieuwe ideeën.

Stages

Attent biedt diverse stageplaatsen aan voor studenten Verzorgende Individuele gezondheidszorg. We werken intensief samen met respectievelijk het Graafschap College, ROC Aventus en Rijn IJssel College. Aanmelden voor stages gaat via deze scholen. Ook zijn er soms stagemogelijkheden voor niet zorggerelateerde opleidingen.
Stages HBO/Universiteit

Attent biedt stages aan voor studenten van diverse HBO-opleidingen en universiteiten. Wij zien er op toe dat studenten een stageplek krijgen die aansluit bij de opleiding. Een plek waar een ervaren collega de student niet alleen begeleidt bij het uitvoeren van opdrachten, maar ook in het leerproces.

Attent heeft regelmatig studenten van diverse Hogescholen, zoals Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en Saxion Hogeschool Deventer. Jaarlijks lopen ook studenten Geneeskunde van de Radboud Universiteit Nijmegen bij ons stage.

Naast het lopen van een stage is het mogelijk om als student van een HBO-opleiding of Universiteit in het kader van de studie een opdracht of onderzoek te doen. 

Wil je nadere informatie over stages neem dan contact op met de back office Opleidingen van Attent Zorg en Behandeling via telefoonnummer 088 - 990 33 82 of via opleidingen@attentzorgenbehandeling.nl.

Powered by Emply