Over Attent Zorg en Behandeling

Welkom!

Lees op deze pagina waar wij voor staan; onze kernwaarden, missie en visie. Of klik op onderstaande buttons om meer te weten te komen over de sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden.

Ouderen kunnen bij ons rekenen op liefdevolle zorg en ondersteuning in een vertrouwde omgeving. We bieden dit zowel aan huis als binnen onze elf woonzorglocaties in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Onze ruim 1.500 gemotiveerde medewerkers en 500 toegewijde vrijwilligers spannen zich dagelijks in om zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.
Wiko Vlasblom
Bestuurder

Onze kernwaarden

Dit zijn onze belangrijkste waarden

Attent Zorg en Behandeling heeft vier kernwaarden; Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel. Samen vormen zij 'GRIP'. Lees hiernaast in het kort wat deze kernwaarden voor ons betekenen. Past dit ook bij wie jij bent of bij wat je zoekt in een organisatie? 

Missie en visie

Onze missie
Attent Zorg en Behandeling wil de ouder wordende mens ondersteunen het leven te leiden zoals zij of hij dat wenst. Attent Zorg en Behandeling biedt directe zorg en behandeling op een plek en manier die vertrouwd is. Dichtbij en altijd met de benodigde deskundigheid en ruimte om zelf keuzes te maken.

 

 

 

Onze visie
Attent Zorg en Behandeling wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent Zorg en Behandeling biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Lees meer over ons op de algemene website