Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Het mogelijk maken dat ouderen nét dat beetje extra aandacht krijgen, iets toevoegen aan het leven van een ander, dat is wat vrijwilligers doen. En dat is ontzettend waardevol. Samen met onze vrijwilligers geven we vorm aan de wensen en behoeften van ouderen. Denk hierbij aan een wekelijkse wandeling met een dame in een rolstoel, als gastvrouw een maaltijd serveren of chauffeuren op de bus. Vrijwilligerswerk kent veel vormen. Wat ze gemeen hebben? Je maakt iemands leven een stukje mooier. Lijkt het jou leuk om in de toekomst dit zinvolle werk te doen? Dan horen wij graag van jou!  

Dit past bij jou

  • Ervaring is welkom, maar zeker niet nodig. We kijken naar jouw talenten en hoe je voor de bewoners van betekenis kunt zijn. We verwachten vooral inzet, betrokkenheid en enthousiasme.
  • Je bent Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel (GRIP); onze kernwaarden.
  • Je zet je graag in op één van de elf woonzorglocaties van Attent Zorg en Behandeling.

Momenteel hebben we de volgende vacatures voor vrijwilligers:

Duofiets maatje
Op diverse locaties is een duofiets aanwezig, waarmee je met 2 personen naast elkaar (elektrisch) kunt fietsen.
Fietsen is voor onze bewoners niet meer vanzelfsprekend. Om toch een tochtje te kunnen maken zoeken we vrijwilligers voor 1 uur per week.

Wandelmaatje
Lekker wandelen, frisse lucht en genieten van de natuur. Wanneer je afhankelijk bent van een ander is dit niet vanzelfsprekend. We zoeken een vrijwilliger voor 1 uur per week om te wandelen met een bewoner. Tijd en dag in overleg. Alle locaties.

Grasmaaien geitenwei Intermezzo
Intermezzo heeft twee geitjes waar de bewoners erg van genieten. We zoeken een vrijwilliger die de kleine geitenwei 1x per twee weken kan maaien met onze nieuwe maaier. De dag en tijd zijn in overleg te bepalen. Locatie Intermezzo.

Gastvrouw/heer ontbijt Beverode
Als gastvrouw/heer ondersteun je bij de start van de dag. Je maakt een praatje, een ontbijtje en biedt wat gezelligheid.
Tijd: van 8.00 tot 10.00 uur, locatie Beverode.

Neem voor meer informatie contact op met één van de coördinatoren vrijwilligerswerk via 06 22 87 24 55 of  06 14 41 05 96 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@attentzorgenbehandeling.nl

Als vrijwilliger merk ik dat cliënten erg van de aandacht genieten die ze van mij krijgen en het fijn vinden dat ze lekker kunnen kletsen. 
Kelly
Vrijwilliger bij Attent Zorg en Behandeling
Bekijk hier het verhaal van Kelly
Powered by Emply