Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden?

Het mogelijk maken dat ouderen nét dat beetje extra aandacht krijgen, iets toevoegen aan het leven van een ander, dat is wat vrijwilligers doen. En dat is ontzettend waardevol. Samen met onze vrijwilligers geven we vorm aan de wensen en behoeften van ouderen. Denk hierbij aan een wekelijkse wandeling met een dame in een rolstoel, als gastvrouw een maaltijd serveren of chauffeuren op de bus. Vrijwilligerswerk kent veel vormen. Wat ze gemeen hebben? Je maakt iemands leven een stukje mooier. 

Bekijk de vacatures op deze pagina of neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact met ons via 06 22 87 24 55 of 06 14 41 05 96 óf e-mail naar vrijwilligerswerk@attentzorgenbehandeling.nl. Je gegevens achterlaten via onderstaand kennismakingsformulier kan uiteraard ook! 
Kim Nieuwenhuis en Martine Weijers
Coördinatoren vrijwilligerswerk

Vacatures - vrijwilligerswerk

Vind de vacature die bij jou past

Meld je aan voor een kennismaking

Wil jij vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden als vrijwilliger binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande knop. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om kennis te maken en om te kijken wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen! 

Neem contact met mij op
Twijfel je om vrijwilligerswerk te gaan doen? Ik zeg: gewoon doen! Als je de mogelijkheid hebt om mensen te helpen, liefdevol te zijn, waarom zou je dat dan niet doen?
Maartje
Vrijwilliger bij Attent Zorg en Behandeling
Bekijk hier het verhaal van Maartje