Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Het mogelijk maken dat ouderen nét dat beetje extra aandacht krijgen, iets toevoegen aan het leven van een ander, dat is wat vrijwilligers doen. En dat is ontzettend waardevol. Samen met onze vrijwilligers geven we vorm aan de wensen en behoeften van ouderen. Denk hierbij aan een wekelijkse wandeling met een dame in een rolstoel, als gastvrouw een maaltijd serveren of chauffeuren op de bus. Vrijwilligerswerk kent veel vormen. Wat ze gemeen hebben? Je maakt iemands leven een stukje mooier. Lijkt het jou leuk om in de toekomst dit zinvolle werk te doen? Dan horen wij graag van jou! 

Momenteel hebben wij de volgende vacatures voor vrijwilligers:

Duofiets maatje
Op diverse locaties is een duofiets aanwezig, waarmee je met 2 personen naast elkaar (elektrisch) kunt fietsen.
Fietsen is voor onze bewoners niet meer vanzelfsprekend. Om toch een tochtje te kunnen maken zoeken we vrijwilligers voor 1 uur per week.

Wandelmaatje
Lekker wandelen, frisse lucht en genieten van de natuur. Wanneer je afhankelijk bent van een ander is dit niet vanzelfsprekend. We zoeken een vrijwilliger voor 1 uur per week om te wandelen met een bewoner. Tijd en dag in overleg. Alle locaties.

Producten uitlenen voor de zorg van morgen
Heb jij affiniteit met zorgtechnologie? Wij zoeken een (vrijwillige) beheerder voor onze gloednieuwe ZorgInnotheek. Via de ZorgInnotheek kunnen zorgmedewerkers gemakkelijk innovatieve producten lenen en testen in de praktijk.
Als beheerder verzorg je de uitleen vanuit ons centrale magazijn in Regina Pacis. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, digitaal vaardig is, en beschikbaar is op de woensdag en/of donderdag.

Shopmaatje gevraagd
Een boodschapje halen, een terrasje pakken of gewoon rondneuzen in Calluna? Gezellig! Maar onze bewoners kunnen dit niet zelfstandig. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die als shopmaatje op pad wil gaan met een bewoner van Hofstaete.
Je tijdsinvestering is wekelijks 1-2 uur, de dag en tijd zijn in overleg te bepalen.

Neem voor meer informatie contact op met één van de coördinatoren vrijwilligerswerk via 06 22 87 24 55 of 06 14 41 05 96 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@attentzorgenbehandeling.nl. Je gegevens achterlaten via onderstaand kennismakingsformulier kan uiteraard ook! 

Meld je aan voor een kennismaking!

Wil jij vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden als vrijwilliger binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande knop. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om kennis te maken en om te kijken wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen! 

Neem contact met mij op
Als vrijwilliger merk ik dat cliënten erg van de aandacht genieten die ze van mij krijgen en het fijn vinden dat ze lekker kunnen kletsen. 
Kelly
Vrijwilliger bij Attent Zorg en Behandeling
Bekijk hier het verhaal van Kelly
Powered by Emply