Gespecialiseerd verzorgende somatiek

 

 

Ben jij verzorgende IG en spreekt persoonsgerichte zorg aan somatische cliënten jou aan? Ga dan aan de slag als gespecialiseerd verzorgende op locatie Tertzio in Elst! Op de afdeling werk je samen in een team waarbinnen er veel aandacht is voor leren en ontwikkelen. Leren van én met elkaar. Spreekt dit jou aan? Dan komen wij graag met jou in contact.

Dit ga je doen
Als gespecialiseerd verzorgende vervul jij samen met jouw collega’s een belangrijke rol in het leven van onze cliënten. Met jouw manier van zorg en begeleiding weet jij aan te sluiten bij de wensen, behoeften én mogelijkheden van onze bewoners. Want, iedere bewoner is uniek! Ook de verpleegtechnische handelingen die horen binnen jouw functie weet jij goed uit te voeren. Daarnaast heb je een coördinerende rol als zorgregisseur en heb je contact met familie en mantelzorgers. 

Je stelt, in overleg, het zorgleefplan op en deelt jouw kennis en advies met collega’s. Samen met jouw collega’s zet jij je in voor een prettige woonomgeving en de juiste kwaliteit van zorg voor iedere cliënt. Persoonsgerichte zorg vinden wij dan ook een belangrijk speerpunt. Jij ook?

Hier ga je werken
Als gespecialiseerd verzorgende op Tertzio ben je onderdeel van een laagdrempelig, professioneel en hecht zorgteam met een eigen manager. Hierdoor heb je altijd een aanspreekpunt. Binnen de hele locatie wonen in totaal zo’n 85 cliënten met zowel dementie als een lichamelijke aandoening. Jij komt te werken op de somatische afdeling. Je merkt als collega dat er een gemoedelijke sfeer heerst binnen het team, waarbij er veel persoonlijke aandacht is en een echt leerklimaat. Tertzio is een relatief grote woonzorglocatie, maar waar je wel de verbinding met elkaar hebt. Het is één huis en ‘vertrouwd en dichtbij’ zijn dan ook belangrijke waarden. Ook heb je veel contact met andere disciplines, bijvoorbeeld met artsen of de fysiotherapeut. 

Door de ligging van deze locatie tussen Arnhem en Nijmegen is het zeer goed toegankelijk met het openbaar vervoer. Het station ligt op een steenworp afstand en er is een goede busverbinding.

Als nieuwe collega ben je onderdeel van ouderenzorgorganisatie Attent Zorg en Behandeling. Attent Zorg en Behandeling is lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met universiteiten en hogescholen. Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan hier verder: https://werkenbijattentzorgenbehandeling.nl/over-ons

Dit bieden wij
Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jij bekwaam blijft, daarom hebben wij een online leeromgeving en krijg je tijd voor scholing. Heb je mogelijk de ambitie om door te groeien? Bijvoorbeeld door middel van een leerwerktraject tot verpleegkundige? Dan zijn die mogelijkheden er zeker! We kunnen je hier tijdens het sollicitatiegesprek al meer over vertellen. 

Daarnaast kan je bij Attent Zorg en Behandeling rekenen op deze arbeidsvoorwaarden: 

  • je krijgt direct een vast contract voor minimaal 24 uur;
  • een brutosalaris conform de cao VVT van minimaal €2.695,- en maximaal €3.503,- (functieschaal 40), op basis van een fulltime 36-urige werkweek;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sport- meditatie- of mindfulnessabonnement.

Dit ben jij
Ben jij een collega die oog heeft voor zijn of haar cliënten én collega’s? Denk jij graag met een ander mee en kom je ook zelf met nieuwe ideeën? Dan zoeken wij jou! Voor deze mooie functie zoeken wij daarnaast een nieuwe collega die in het bezit is van het diploma verzorgende IG en sociaal en ondernemend is. In het team ben je een open en betrokken persoon waar collega’s op kunnen rekenen. Je blijft jezelf graag ontwikkelen, waarbij je jouw eigen kennis en ervaringen ook met collega’s deelt. Hierdoor kunnen we van én met elkaar blijven leren. 

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Wij ontvangen graag jouw cv en ingevulde motivatie. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Vragen over deze vacature?
Peter Vermeulen, manager zorg, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken via 06 - 51 33 69 18. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment via 06 - 82 73 09 99. 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Standplaats: Elst
Uren per week: In overleg
Opleidingsniveau: MBO
Salarisschaal: Schaal 40 - min. € 2.695 max. € 3.503
Deadline: