Thuishulp

 

Ben jij op zoek naar een functie binnen de ouderenzorg waarin jij écht wat voor een ander kan betekenen? Ga dan aan de slag als thuishulp in Elst, Rheden/Velp, Dieren óf Doesburg! Als thuishulp verzorg je huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten thuis en heb je persoonlijke aandacht voor iedere cliënt. Samen met het team zorgen we ervoor dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Word jij onze nieuwe collega?

Eén van onze collega's vertelt je graag meer over deze mooie functie in onderstaande video:

 

Dit is jouw baan
Als thuishulp houd jij je bezig met verschillende huishoudelijke taken voor de cliënten waar je aan huis komt. Denk hierbij aan stofzuigen, het reinigen van het sanitair en dweilen. Dit zijn werkzaamheden die de cliënt vaak niet meer zelf kan, waardoor jij deze taken als thuishulp zelfstandig oppakt. De lichte huishoudelijke taken kun je soms nog wel samen met een cliënt oppakken, zoals het bed verschonen of de kamer afstoffen.

Onze cliënten vinden het vaak ook heel fijn om een praatje met je te maken. Doordat je oog hebt voor de cliënt krijg je veel waardering terug. Dit geeft jou veel voldoening in het werk. 

Het contact dat je hebt met veel verschillende cliënten geeft energie, maar kan soms ook een uitdaging zijn. Zo kan je bijvoorbeeld ouderen met (beginnende) dementie tegenkomen. Gelukkig weet jij hier als huishoudelijk ondersteuner goed mee om te gaan. Dat maakt het werken in de thuiszorg ook zo afwisselend en uitdagend. Past dit bij jou? 

Hier ga je werken
Attent Zorg en Behandeling is een ouderenzorgorganisatie in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp en Elst. Hier bieden wij liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen op één van onze elf woonzorglocaties of bij iemand thuis. 

Als thuishulp ben je, samen met zo’n 70 andere collega’s, onderdeel van Attent Zorg Thuis. Wij kijken graag samen met jouw welk werkgebied passend voor je is. In jouw functie kom je vooral bij cliënten thuis, waardoor je veel zelfstandig werkt. Toch weet je cliënten te betrekken bij de taken in het huishouden. Natuurlijk is het hierbij belangrijk dat je veranderingen die je bij iemand opmerkt doorgeeft aan jouw leidinggevende. Zo zorgen we er samen voor dat iemand op tijd de juiste ondersteuning krijgt. Kom jij ons team versterken?  

Dit ben jij
Als thuishulp heb je dagelijks met veel ouderen contact. Daarom is het belangrijk dat je respectvol weet om te gaan met anderen én professioneel bent. Je bent een sociaal persoon die daarnaast erg zorgzaam is. Je komt betrouwbaar op anderen over en zij kunnen jou dan ook alles vertellen. Herken jij jezelf hierin? Dan past deze functie goed bij jou. 

Dit bieden wij
Bij Attent Zorg en Behandeling kan jij rekenen op deze arbeidsvoorwaarden: 

  • het aantal uur dat je gaat werken bepalen we graag in overleg met jou. Ook zijn er flexibele werktijden mogelijk. Hierdoor kun je jouw werk als thuishulp goed combineren naast bijvoorbeeld je gezin, studie of hobby’s. Wil je in de toekomst meer of minder uur werken? Ook dan is dat zeker bespreekbaar;
  • een jaarcontract, met de bedoeling dat dit later wordt omgezet in een vast contract;
  • een uurloon tussen de €13,52 en €16,49, volgens de cao VVT;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sport- meditatie- of mindfulnessabonnement.

Enthousiast? Solliciteer nu!
Lijkt het je leuk om als thuishulp aan de slag te gaan? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatieknop door je persoonlijke gegevens en een motivatie in te vullen. Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nog vragen? 
Stephanie Kant, manager huishoudelijke verzorging, vertelt je graag meer over de vacature. Je kunt haar bereiken door te bellen naar 088 990 1150. Neem voor vragen over het sollicitatieproces contact op met onze afdeling recruitment, via 06 - 82 73 09 99. 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Standplaats: Dieren, Velp, Rheden, Elst, Doesburg, In overleg
Uren per week: In overleg
Deadline: