Werken bij Attent Zorg en Behandeling

Vind jouw nieuwe uitdaging binnen onze ouderenzorgorganisatie

Kom jij een bijdrage leveren aan de ouderenzorg?

Samen met onze ruim 1.500 medewerkers en 500 vrijwilligers houden wij ons dagelijks bezig met het bieden van liefdevolle zorg en ondersteuning. Want dát is waar ouderen bij ons op kunnen rekenen. En dat alles in een vertrouwde en gastvrije omgeving, zowel aan huis als binnen onze elf woonzorglocaties in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Word jij onze nieuwe collega? Jij maakt het verschil!

Bekijk alle vakgebieden

Kies een categorie en bekijk passende vacatures

Kennismaken?

Wil jij vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Dan nodigen wij jou graag uit voor een videogesprek of telefoongesprek, zodat we meer over elkaar te weten komen. Laat je jouw gegevens achter via onderstaande knop? Dan krijg je binnen drie werkdagen een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek. 

Neem contact met mij op

Nieuws & meer

Ben je benieuwd naar wat er zoal speelt binnen onze organisatie? Neem dan een kijkje op de hoofdwebsite van Attent Zorg en Behandeling. Je leest hier bijvoorbeeld welke bijzondere actitviteiten er georganiseerd zijn voor cliënten of welke nieuwe samenwerkingen onze organisatie is aangegaan. Kortom; leer onze organisatie nog beter kennen! 

Direct naar de nieuwspagina