Werken bij Attent Zorg en Behandeling

Jij maakt het verschil!

Als collega houd jij je, samen met onze ruim 1.200 medewerkers en 600 vrijwilligers, bezig met liefdevolle zorg en ondersteuning in een vertrouwde omgeving. Want dat is waar ouderen bij ons op kunnen rekenen. Dit bieden wij zowel aan huis als binnen onze elf woonzorglocaties in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Dit doen wij op een manier die bij onze cliënten past. En dat is iets wat wij graag met elkaar doen, daarom zijn wij op zoek naar de juiste collega’s die daar een bijdrage aan willen leveren. Ben jij die collega?  

Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures per categorie

Vrijblijvende kennismaking

Heb je ervaring in de zorg of volg je een zorg- of medische opleiding en wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Of wil je als vrijwilliger aan de slag? Laat je gegevens dan achter door op onderstaande knop te klikken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Neem contact met mij op

Als eerste getipt worden?

Pas jij bij Attent Zorg en Behandeling, maar zit er even geen passende vacature bij? Wij houden je graag op de hoogte!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert

Werken in de ouderenzorg?

Attent Zorg en Behandeling doet mee aan de campagne Ontdek de Ouderenzorg

Attent Zorg en Behandeling is vanaf het allereerste uur nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze imago-campagne en we hopen jou dan ook een goed beeld te kunnen geven van de ouderenzorg. 

Het imago van de ouderenzorg
Nog niet iedereen heeft een goed beeld van wat het werk binnen de ouderenzorg inhoudt. Daarom laten we het echte verhaal vertellen door ouderen en medewerkers. Het verhaal dat geen dag en geen cliënt hetzelfde is. En dat je veel in huis moet hebben om in zo’n dynamische omgeving te werken. Wie zorgt voor ouderen, die organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert, leert en meer. Elke dag opnieuw.

Dat laten we, gezamenlijk met verschillende zorgorganisaties in de regio, zien en horen. Ga naar ontdekdeouderenzorg.nl voor meer informatie en inspiratie! 

Ontdek de Ouderenzorg
Powered by Emply