Werken bij Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling

Ouderen kunnen bij ons rekenen op liefdevolle zorg en ondersteuning in een vertrouwde omgeving. We bieden dit zowel aan huis als binnen onze elf woonzorglocaties in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Onze ruim 1.200 gemotiveerde medewerkers en 800 toegewijde vrijwilligers spannen zich dagelijks in om zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.

Bekijk alle vacatures

Update: Coronavirus

Recent zijn de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld.

Dit betekent dat onze cliënten weer beperkt bezoek mogen ontvangen. Onze medewerkers doen er verder alles aan om cliënten, ­naast liefdevolle zorg en ondersteuning, zoveel mogelijk aandacht en gezelligheid te bieden.

De maatregelen op onze locaties hebben ook gevolgen voor de sollicitatiegesprekken. De ingeplande sollicitatiegesprekken vinden zo veel mogelijk op het Servicecentrum in De Steeg plaats. 

Uiteraard nemen wij tijdens de sollicitatiegesprekken de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht. Zo zorgen wij voor voldoende afstand tijdens het gesprek en schudden wij geen handen.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken op nummer 0800 288 36 89.

Bekijk alle vacatures per categorie

Vrijblijvende kennismaking

Heb je ervaring in de zorg of volg je een zorg- of medische opleiding en wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Of wil je als vrijwilliger aan de slag? Laat je gegevens dan achter door op onderstaande knop te klikken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Neem contact met mij op

Als eerste getipt worden?

Pas jij bij Attent Zorg en Behandeling, maar zit er even geen passende vacature bij? Wij houden je graag op de hoogte!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job-alert

Werken in de ouderenzorg?

Attent Zorg en Behandeling doet mee aan de campagne Ontdek de Ouderenzorg

Attent Zorg en Behandeling nauw betrokken bij deze campagne
Zoals al eerder aangekondigd is de campagne Ik doe ertoe! omgezet naar een regionale campagne die beter aansluit aan de landelijke Ik Zorg campagne. Attent Zorg en Behandeling is vanaf het allereerste uur nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe imago-campagne en we zijn dat ook heel benieuwd hoe de campagne ontvangen wordt!

Het imago van de ouderenzorg
Veel mensen weten niet wat er allemaal bij komt kijken, blijkt uit onderzoek. Ze hebben geen goed beeld van wat het werk inhoudt en denken dat je elke dag hetzelfde doet. Daarom laten we het echte verhaal vertellen door ouderen en medewerkers. Het verhaal dat geen dag en geen cliënt hetzelfde is. En dat je veel in huis moet hebben om in zo’n dynamische omgeving te werken. Wie zorgt voor ouderen, die organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert, leert en meer. Elke dag opnieuw.

Dat laten we (gezamenlijk met verschillende zorgorganisaties in de regio) zien en horen op billboards, posters, online banners, in korte video’s en tijdens events. De website ontdekdeouderenzorg.nl dient hierbij als centraal punt om mensen te informeren, inspireren en activeren. 

Ontdek de Ouderenzorg
Powered by Emply