Werken bij Attent Zorg en Behandeling

Jij maakt het verschil!

Als collega houd jij je, samen met onze ruim 1.400 medewerkers en 500 vrijwilligers, bezig met liefdevolle zorg en ondersteuning in een vertrouwde omgeving. Want dat is waar ouderen bij ons op kunnen rekenen. Dit bieden wij zowel aan huis als binnen onze elf woonzorglocaties in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Dit doen wij op een manier die bij onze cliënten past. En dat is iets wat wij graag met elkaar doen, daarom zijn wij op zoek naar de juiste collega’s die daar een bijdrage aan willen leveren. Ben jij die collega?  

Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures per categorie

Meld je aan voor een kennismaking!

Wil jij vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden binnen Attent Zorg en Behandeling te bespreken? Dan nodigen wij jou graag uit voor een videogesprek of telefoongesprek, zodat we meer over elkaar te weten komen. Laat je jouw gegevens achter via onderstaande knop? Dan krijg je binnen drie werkdagen een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek. 

Neem contact met mij op

Nieuws & meer

Ben je benieuwd naar wat er zoal speelt binnen onze organisatie? Neem dan een kijkje op de hoofdwebsite van Attent Zorg en Behandeling. Je leest hier bijvoorbeeld welke bijzondere actitviteiten er georganiseerd zijn voor cliënten of welke nieuwe samenwerkingen onze organisatie is aangegaan. Kortom; leer onze organisatie nog beter kennen! 

Direct naar de nieuwspagina

Als eerste getipt worden?

Pas jij bij Attent Zorg en Behandeling, maar zit er even geen passende vacature bij? Wij houden je graag op de hoogte!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
Powered by Emply