Arbeidsvoorwaarden

Hier kun je bij Attent op rekenen

Attent Zorg en Behandeling werkt volgens de afspraken en arbeidsvoorwaarden van de cao VVT (cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg). Je kunt hier een kijkje nemen in de actuele cao voor alle afspraken over loon, toeslagen, overwerk, vakantie of pensioen. De arbeidsvoorwaarden die voor al onze medewerkers gelden zijn dan ook voor een groot deel overeenkomstig met deze cao. Hieronder vind je een aantal van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Vakantiebijslag
Je krijgt vakantiebijslag voor iedere maand waarin je salaris hebt ontvangen. Deze vakantiebijslag is 8% van je maandelijks ontvangen salaris en ontvang je in de maand mei óf in periode 5.

Eindejaarsuitkering
In dececember van ieder jaar kan je rekenen op een eindejaarsuitkering. De hoogte hiervan staat vermeld in de actuele cao, maar op dit moment is dat 8,33% van jouw verdiende bruto jaarsalaris. 

Pensioenregeling
Als je in de sector zorg en welzijn werkt dan bouw je via je werkgever pensioen op en neem je deel aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Hoeveel pensioen je opbouwt, hangt samen met de hoogte van jouw salaris. Bekijk voor meer informatie de website van het pensioenfonds

Fietsregeling
Als je bij ons werkt dan kan je voordelig een fiets aanschaffen. Alle voorwaarden en informatie zijn na te vragen wanneer je bij ons in dienst komt. 

Korting op elektronica
Als medewerker van Attent Zorg en Behandeling krijg je korting bij de aanschaf van producten bij een groot elektronicabedrijf. De kortingen lopen op tot 10% van het aankoopbedrag en er gelden speciale aanbiedingen. 

Scholing of opleiding
Wij vinden dat leren en ontwikkelen een belangrijke voorwaarde is voor het ontwikkelen en behouden van professionele, gemotiveerde en duurzame inzetbare medewerkers. Om dit te te faciliteren bieden wij diverse (interne) trainingen en de mogelijkheid en ondersteuning tot het volgen van een opleiding.

Powered by Emply