Nieuws

Gediplomeerden Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg

De eerste groep leerlingen die het BBL-traject Verzorgende IG gecombineerd met Maatschappelijke Zorg bij ons heeft gedaan is gediplomeerd. Gefeliciteerd!

Natuurlijk willen wij hierbij ook alle studenten die geslaagd zijn voor de reguliere opleiding tot Verzorgende IG feliciteren. 

Attent Zorg en Behandeling geeft ‘Waardig ouder worden’ krant uit tijdens Ontdekdezorgweek

Attent Zorg en Behandeling geeft dit jaar een andere invulling aan de Ontdekdezorgweek (voorheen Week van Zorg en Welzijn) dan andere jaren, namelijk door het uitbrengen van een eenmalige huis-aan-huiskrant.

Helaas zijn alle regionale evenementen van de Ontdekdezorgweek in verband met het coronavirus afgelast. Onze krant zal echter wel in deze week verspreid worden in de omgeving van onze werkgebieden Elst, Arnhem, Velp, Rheden, Dieren en Doesburg.

 

In de krant zijn uiteenlopende artikelen te vinden met betrekking tot zorg en welzijn. Denk hierbij aan een artikel over het belang van bewegen, geestelijke verzorging en gedragscoaches binnen een zorgorganisatie. Ook is er een pagina geweid aan Attent Zorg en Behandeling als werkgever. Een preview hiervan zie je hieronder.

 

Lees meer over de Ontdekdezorgweek op https://ontdekdezorgweek.nl.

Benieuwd naar de regionale campagne Ontdek de Ouderenzorg? Klik dan hier.

Onze collega Susanne heeft met veel enthousiasme meegewerkt aan de campagne 'Ontdek de Ouderenzorg'

Susanne Derksen was al een vertrouwd gezicht in de 'Ik doe ertoe! campagne' en ook nu is ze één van de ambassadeurs voor onze mooie sector via de Ontdek de Ouderenzorg-campagne. De hele maand februari gaat ze viral via de social media-kanalen! Samen met mevrouw Stuart (cliënt Attent Zorg Thuis) zijn ze mooi in beeld gebracht om op deze positieve manier een bijdrage te leveren aan het imago van de ouderenzorg. We hopen via deze campagne potentiële medewerkers te enthousiasmeren om in onze sector te komen werken. Aan Susanne en mevrouw Stuart zal het niet liggen!

Nieuwe imago-campagne voor de ouderenzorg van start gegaan

Samen met andere ouderenzorgorganisaties in de regio Gelderland zijn we vandaag (11 oktober) van start gegaan met de campagne Ontdek de Ouderenzorg. Hiermee laten we zien hoe veelzijdig en zinvol ons werk is. Werk om trots op te zijn!

Attent Zorg en Behandeling wint de publieksprijs met het project “Summerschool”!

Attent Zorg en Behandeling won de Publieksprijs met het project “Summerschool” en daar zijn wij met z’n allen ontzettend trots op!

Attent Zorg en Behandeling was één van de 5 genomineerden voor de HR Zorg Award 2019, gekozen uit 52 inzendingen.

Organisatie Arkin (GGZ instelling in Amsterdam) is dinsdag 1 oktober door de vakjury uitgeroepen tot winnaar van de FWG HR Zorg Award 2019.

Attent Zorg en Behandeling won de Publieksprijs met het project “Summerschool” en daar zijn wij met z’n allen ontzettend trots op. Deze prijs is een enorme blijk van waardering voor íedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor dit project in onze hele organisatie.

De vakjuryprijs werd uitgereikt door verpleegkundige en blogger Tommie Niessen en de publieksprijs door Lieke Lange (namens de winnaar 2018, Pluryn).

Het doel van de Summerschool is om jongeren (vanaf 15 jaar) op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de ouderenzorg. We stimuleren jongeren om te kiezen voor een loopbaan in de (ouderen)zorg door het aanbieden van een aantrekkelijk summerschoolprogramma én een vakantiebaan binnen Attent Zorg en Behandeling. Hierdoor proberen wij deze groep te enthousiasmeren voor onze sector en dragen we op maatschappelijke wijze bij aan het verkleinen van personeelstekorten in de ouderenzorg, nu, maar vooral ook in de toekomst.

De prijs is een enorme stimulans om ook volgend jaar een vervolg te geven aan de Summerschool en aankomend jaar een nóg beter/mooier programma neer te zetten. De eerste aanmeldingen hebben we al mogen ontvangen.

Attent Zorg en Behandeling feliciteert de winnaar Arkin (GGZ-instelling in Amsterdam) met de FWG HR Zorg Award 2019. De andere finalisten, ROHA (huisartsenorganisatie), het Deventer Ziekenhuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis veel succes met hun mooie projecten.

Powered by Emply