Blog BBL-traject

Benieuwd naar ervaringen van leerlingen die zijn gestart met het BBL-traject? Op deze pagina lees je ze! Kom erachter hoe het er nou echt aan toegaat op de werkvloer en wat je kan verwachten tijdens je studie. En dan bedoelen we alleen de eerlijke verhalen. Want wij vinden het belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van het complete plaatje. 

Onder aanmoediging van mijn collega's en in overleg met mijn zorgmanager heb ik intern de sollicitatieprocedure voor BBL-verpleegkundige met succes doorlopen en kreeg ik groen licht om de opleiding te gaan volgen.
Alicia Verlinden
BBL-leerling Verpleegkundige
Lees hier het verhaal van Alicia
Hoe mooi is het dat je op je 46e nog de kans krijgt om te kunnen switchen van baan, dat je nog jaren met veel plezier mag doen wat je leuk vindt en dat ik na al die jaren ook trots op mezelf kan zijn dat ik dit toch maar mooi gedaan heb. 
Tamara Postma
BBL-leerling Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg
Lees hier het verhaal van Tamara
Het leerwerktraject heeft me echt geholpen bij het nadenken over mijn toekomst in de zorg. De opleiding heeft mij een kant van mijzelf laten zien, waarin ik ontdekt heb dat ik steeds nieuwe dingen wil leren en door wil groeien in de zorg.
Ashley de Weerd
BBL-leerling Verzorgende IG
Lees hier het verhaal van Ashley
Momenteel werk ik in de thuiszorg, het is bijzonder en leuk om bij mensen thuis de zorg te kunnen leveren. Het werk is anders dan wanneer mensen in een kleinschalige woonomgeving wonen.
Laura van Megen
BBL-leerling verpleegkundige
Lees hier het verhaal van Laura
Ik leer elke dag meer, omdat dit een nieuwe branche voor mij is. Ook groei ik steeds meer doordat ik elke dag bijleer in de praktijk en één keer per week na school ga.
Jonathan Mapinga
BBL-leerling Verzorgende IG
Lees hier het verhaal van Jonathan
Ik heb nog ruim 20 jaar werken te gaan en ik wil doen waar ik gelukkig van word. Mijn nieuwe pad is dus zij-instromer in de ouderenzorg!
Daphne Hulsink
BBL-leerling Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg
Lees hier het verhaal van Daphne
Ik ben 1 jaar geleden dit avontuur aangegaan en ik ben zo gelukkig. Ik had dit 20 jaar eerder moeten doen!
Yvonne Ottens
BBL-leerling Verzorgende IG/ Maatschappelijke Zorg
Lees hier het verhaal van Yvonne
De eerste twee jaar heb ik in de thuiszorg gewerkt en daarna heb ik een halfjaar op een verpleeghuis gewerkt. Ik ben erachter gekomen dat ik in de thuiszorg ‘thuishoor’. Je bent daar namelijk heel vrij en werkt ook veel zelfstandig. 
Romy Gerritzen
Gediplomeerd leerling verzorgende IG / verzorgende in de wijk
Lees hier het verhaal van Romy